Zonnepanelen reinigen Westerlo

Reinigen zonnepanelen Westerlo

Uw zonnepanelen laten reinigen regio Westerlo? Aangezien u op deze pagina beland bent u hier waarschijnlijk wel om uw zonnepanelen te laten reinigen. Meestal worden ze schuin op het dak geplaatst, waardoor de meeste vervuiling er met het regenwater afloopt.

Toch blijft er na verloop van tijd altijd vervuiling achter waardoor het rendement terugloopt. Zonnepanelen zijn niet zelfreinigend. Wist u dat Vlaanderen behoort tot de zwaarst met fijn stof vervuilde regio’s ter wereld? Gemiddeld rendementsverlies in Vlaanderen ligt daarom van 4,4% tot 7,7% en met pieken tot 25%.

Zonnepanelen zelf schoonmaken of laten reinigen?

Regen, en ook leidingwater dat je met de tuinslang op je zonnepanelen sproeit, bevat kalk en mineralen. Dit zorgt voor een film op je zonnepanelen die een maximaal rendement in de weg staat.

Laat uw zonnepanelen in Westerlo daarom reinigen door een professionele firma met het juiste apparatuur en producten. Wij gebruiken omgekeerde osmose water om schoon te maken. Dat is volledig zuiver water dat alle vuil absorbeert, zonder gebruik te moeten maken van detergenten.

Vragen?

  Voordelen van een reiniging

  1. De kosten van de reiniging is lager dan de winst die u haalt uit het rendementsverlies dat u anders zou lijden.

  2. Behoud van rendement (tientallen euro’s per maand).

  3. Verlenging van de levensduur.

  4. Eventuele beschadiging is na reiniging zichtbaarder.

  Reinigen met osmosewater

  Zowel bedrijven als particulieren kunnen beroep doen op Cleantime bvba. Schoonmaken gebeurt met het osmosesysteem, waarbij alleen zuiver water wordt gebruikt.

  Schoonmaken met osmosewater heeft als voordeel dat we kunnen schoonmaken zonder zeep,en tegelijkertijd alle zonlicht kunnen laten opnemen.

  Osmosewater is zuiver water, en bevat geen componenten zoals zout, kalk, zink, nikkel en nitraten. Wanneer osmosewater in aanraking komt met vuil gaat het alles absorberen en verwijderen. Een schitterend resultaat voor een optimaal rendement.

  Onze deskundige vakmensen beschikken eveneens over de juiste uitrusting en ervaring om het schoonmaken met een minimum aan risico uit te voeren. De multilayer borstel met nylonvezels die we gebruiken tijdens het schoonmaken voorkomt beschadigingen, maar zorgt tegelijk voor een grondige reiniging van oppervlakkig en hardnekkig vuil.

  Frequentie schoonmaken

  1 of 2 maal reinigen per jaar volstaat om een optimaal rendement te behouden.

  Tags: zonnepanelen reinigen Westerlo, zonnepanelen schoonmaken Westerlo, reinigen zonnepanelen Westerlo, poetsen, kosten, kost, prijs, prijzen, kostprijs, regio, producten,