Schoonmaakbedrijf  gezocht?

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Clean Time zorgt voor een perfecte schoonmaak van uw kantoor, winkel, bureau, gebouw of woning. Propere gangen, nette vergaderzalen, frisse toiletten, opgeruimde kantoren, mooie parking en opgeruimde woningen. Wij zorgen ervoor dat u een goede eerste indruk maakt.

Periodieke of eenmalige schoonmaak

De voordelen van een schoonmaakbedrijf merkt u meteen. Het voor en na effect is duidelijk direct zichtbaar. Met behulp van de juiste schoonmaaktechnieken, het geschikte personeel en de juiste producten zorgen we ervoor dat uw interieur er altijd kraaknet bijligt.

Als u met ons samenwerkt, zal u merken dat er nooit geen vuiltje aan de lucht is. U kan op ons rekenen voor eenmalige opdrachten of voor periodieke opdrachten.

Een schoonmaakbedrijf met dat ietsje meer?

Wij zijn geen standaard schoonmaakbedrijf zoals er vele zijn. Behalve schoonmaak kan u ons contacteren voor een resem andere diensten zoals ramen wassen, zonnepanelen reinigen, gevelreinigingen, dakreinigingen, oprit & terras reinigen en eerste opkuis van woningen, appartementen, gebouwen, winkels, …

Vragen?