Reinigen dak, gevel, oprit, terras, …

Wilt u de buitenkant uw woning of gebouw onder handen nemen? Uw dak & gevel onderhouden en behandelen is goedkoper dan het plaatsen van een nieuw dak of gevelrenovatie. Afhankelijk van wat u wenst bieden we u een oplossing op maat van uw geven en/of dak. We houden altijd rekening met uw budget.

Dakreiniging & gevelreiniging

De voordelen van een dakreiniging of een gevelreiniging merkt u meteen. Het voor en na effect is duidelijk direct zichtbaar. Met behulp van stellingen, hoge-drukreiniging en de juiste producten zorgen we ervoor dat uw gevel niet beschadigd wordt.

Uw dak of gevel reinigen kan gebeuren met en zonder reinigingsproducten. De keuze hiervoor is afhankelijk van uw type dak en de hardnekkigheid van het vuil.

Pannedaken ontmossen + HYDROFUGE

Hydrofuge is een kleurloze beschermlaag waarmee we uw pannen of gevel waterwerend maken. Het beschermt uw pannedak of gevel tegen indringen van vocht & water (niet drukkend), het vertraagt de groei van algen en mossen en het zorgt ervoor dat uw isolatiewaarden blijven behouden.

Oprit & terras reinigen

Ook voor uw terras en oprit te reinigen kan u bij ons terecht. Of het nu gaat om een particuliere woning, een horeca zaak of het terras van een kantoor, u wilt natuurlijk graag altijd een proper terras of oprit. Ook hier gaan we uw terras en oprit eerst ontmossen en daarna reinigen. Geef mosgroei en kleurverandering geen kans. Kies daarom tijdig voor een professionele reiniging.

Afhankelijk van uw wensen kan dit éénmalig of kan u kiezen voor een periodiek onderhoud waarbij we op vooraf afgesproken tijdstippen langskomen.

Vragen?