Ramen wassen

Uw ramen bepalen mee de uitstraling van uw woning, kantoor, winkel of gebouw. U wilt dus graag dat deze stralen. Ziet u het niet zitten om hier zelf aan te beginnen? Of is het te moeilijk vanwege de hoogte en/of moeilijke bereikbaarheid? Doe dan een beroep een professionele ramenwasser.

Wij kennen de kneepjes van het vak, beschikken over de juiste apparatuur en producten om uw ramen te laten schitteren.  Bij ons kan u rekenen op een uitstekende service & stiptheid. Ook het ecologische aspect vinden wij belangrijk en daarom wassen wij uw ramen met osmosewater.

Vragen?

  Ramen wassen met osmosewater

  Wij wassen vuile ramen met omgekeerde osmose. Omdat Osmose zuiver water is, kunnen we reinigen zonder zeep en altijd zonder strepen. Daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk.

  Hoge ramen wassen

  Hoge ramen wassen is een specialiteit. Belangrijkste hierbij is om de veiligheid steeds te vrijwaren. Om ongelukken te vermijden, gebruiken wij hiervoor het geschikte materiaal.

  Aangepaste ladders, hoogtewerkers, geschikte borstels, … Een ongeluk is snel gebeurd, dus doe zeker een beroep onze ramenwassers voor het wassen van hoge ramen.

  Ramen wassen

  De ervaring van onze mensen gaat van de schoonmaak van privéwoningen tot kantoorgebouwen. Wij wassen uw ramen, ongeacht de moeilijkheidsgraad en frequentie.

  • woningen (vensters, koepels, schuine afdaken, dakramen, veranda’s)
  • appartementen
  • kantoren en bedrijven
  • winkels en horeca
  • scholen
  • openbare gebouwen